Nieuws

Als het gaat om investeringsmogelijkheden, kan het lijken op een kant-en-klare manier om snel rendement te zien. Het zijn huizen of appartementen die zijn gerenoveerd, klaar om in te trekken, vaak al verhuurd, en meestal beheerd door een turnkey vastgoedbedrijf. Maar zijn ze veiliger dan het kopen van een noodlijdend onroerend goed en het zelf omdraaien? Lees verder om erachter te komen.

Voordelen
De belangrijkste voordelen van kant-en-klare woningen komen voort uit het feit dat ze worden vertegenwoordigd door een beheersmaatschappij.

Gemak
Turnkey eigendommen zijn al gerepareerd en gerenoveerd, wat u veel tijd bespaart, vooral als u een investeerder bent die zich standaard richt op noodlijdende eigendommen. Naast het rehabiliteren van de woning, hoeft u geen tijd meer te besteden aan het prospecteren van de markt, of met taxaties, aannemers, titels, en het vinden van huurders. Niet alleen dat, maar, tegen een extra vergoeding, zal de beheermaatschappij er ook zijn om eventuele klachten en verzoeken van huurders te behandelen, wat alleen maar bijdraagt aan het probleemloze karakter van dergelijke verhuringen.

Instant Passive Cash Flow
De meeste kant-en-klare woningen hebben al een huurder, wat u veel beenwerk bespaart als het gaat om het plaatsen van de advertentie, het houden van bezichtigingen en het screenen van huurders. Ook als er nog geen huurder is, neemt het beheerbedrijf de verantwoordelijkheid om er een voor u te vinden. Met een huurder die al gesorteerd is, betekent dit dat u een potentieel rendement op uw investering kunt zien zodra u het contract heeft ondertekend.

Gemakkelijker om uw Out-of-State Portfolio uit te breiden
Turnkey eigendommen zijn een geweldige manier voor investeerders om zich in andere gebieden van het land te vestigen, zonder dat ze tijd hoeven te besteden aan het reizen naar veilingen, het begeleiden van reparaties, het vinden van huurders, enzovoort. Dit is al geregeld door het turnkey bedrijf, wat betekent dat u gewoon door hun portefeuilles moet bladeren en een passende aanvulling op uw eigen portefeuille moet vinden. De lijsten zijn beschikbaar in honderden gebieden in de VS, en het is gemakkelijk om ze op afstand af te handelen via het beheerbedrijf. In feite biedt het diversifiëren van uw portefeuille met turnkeys ook een uitstekend vangnet, voor het geval dat sommige gebieden in waarde dalen in de loop van de tijd, of ze worden getroffen door natuurrampen.

Gemakkelijk te beheren
Zodra u een kant-en-klare woning koopt, is het aan u of u het vastgoedbeheerbedrijf voor u laat werken of dat u de weg van het zelfbeheer inslaat. Als u ervoor kiest om met het bedrijf te blijven werken, bespaart u nog meer tijd in termen van zowel het laten onderhouden van de woning door iemand als het afhandelen van de huurders, maar het is goed om te weten dat er extra maandelijkse kosten zijn om mee te kampen.

Nadelen
Hoewel het hebben van een vastgoedbeheerder een van de belangrijkste verkoopargumenten is voor kant-en-klare eigendommen, kan het ook de bron zijn van de meeste van hun nadelen. Hier is hoe:

Minder Inkomen
Het voorbehoud bij kant-en-klare bedrijven is dat ze je een hoop rompslomp besparen, maar toch doen ze dat tegen een vergoeding. Het is waar dat ze u geld kunnen besparen op renovaties en reparaties, vooral omdat ze samenwerken met hun eigen aannemers en kunnen onderhandelen over lagere prijzen. Maar als je de cijfers kraken, kunt u ontdekken dat de vergoedingen aanzienlijk kunnen afbreuk doen aan uw potentiële maandelijkse inkomsten als je blijft werken met hen. Een manier om dit te verzachten is door het hebben van een grote portefeuille van kant-en-klare woningen. Dit kan echter niet haalbaar zijn als u nog maar net begint.

Geen controle over huurdersonderzoek
Een huurder die uw woning al huurt, is een pareltje van een turnkey, maar toch is het goed om te weten dat de huurder weliswaar vooraf is goedgekeurd door het beheerbedrijf, maar dat deze misschien niet helemaal naar uw zin is. Sommige sleutel-op-de-deur bedrijven kunnen zelfs het screenen van huurders helemaal weggooien, terwijl ze u ook de plaatsingskosten van de huurder in rekening brengen.

Dit kan de zaken nog ingewikkelder maken, vooral als uw huurder schade toebrengt of de woning verlaat. Als u besluit om met het beheerbedrijf te blijven werken, loopt u het risico dat u extra onderhouds- en plaatsingskosten in rekening moet brengen, maar als u zelfbeheer voert, kunt u over een paar maanden weer terug zijn bij af, waarbij u zowel moet renoveren als nieuwe huurders moet zoeken.

Duurder
Turnkey eigendommen kunnen vaak duurder zijn dan andere vastgoedbeleggingen. De renovatiekosten zullen worden toegevoegd aan de prijs van het onroerend goed, gevolgd door eventuele extra kosten die de beheersmaatschappij in rekening brengt. In sommige gevallen kunnen deze kosten oplopen tot meer dan de waarde van het onroerend goed zelf. Ook als de woning een oudere woning is die voortdurend moet worden onderhouden, kan dit verborgen kosten met zich meebrengen die alleen maar afbreuk doen aan uw investering in de loop van de tijd.

DA 24-11-2020

Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier